luni, 15 martie 2010

De ce sa nu iubim ?

Intalnesc tot mai des fete care sufera , pentru ca prietenul le-a parasit sau ce sti ce s-a intamplat. Le aud mereu spunand " nu mai vreau sa iubesc " , " ii un bou " , " s-asa arata ca dracu" , " oricum nu-l iubeam " , " love=sucks " .
De ce sa nu vreti sa mai iubiti? Din moment ce ati inceput sa iubiti o persoana trebuie sa va asumati responsabilitatea si sa stiti ca orice inceput are si un sfarsit si din momentu' despartirii sa va amintiti de clipele frumoase cu placere , nu sa va ganditi la tot ce a fost urat. Trebuie sa ramana o amintire placuta in viata vostra , ca o vara plina de caldura si multa stralucire. Sa invatati din acea experienta , pentru ca ea a ajutat la maturizarea voastra. De ce ii bou? Pentru ca in momentele in care erai cu el te facea sa razi ? Te facea sa te simti cea mai frumoasa si cea mai buna fata de pe planeta? Pentru ca ati plans , ras , baut ... impreuna? Pentru ca avea mereu pentru tine niste vorbe care te faceau sa te simti mai bine dupa ce te certai cu parintii ? Pentru ca a avut mereu grija sa te tina strans in brate si sa-ti sopteasca cele mai frumoase cuvinte? Pentru ca ti-a zis cel mai calduros " Te iubesc " ? NU !!
De ce ziceti ca oricum arata ca dracu ... tu nu ai stat cu el ? " ca dracu' " ala nu a facut parte din tine? Tie ti-a placut atunci de el nu? Si atunci? De ce " oricum nu-l iubeam ? " Nu , nu exista asa ceva , exista doar orgoliu' vostru , suferinta voastra si rusinea de a nu arata ca suferi dupa el .
In concluzie dragostea nu-i naspha , ea te face sa zambesti , sa plangi , sa radiezi , toate acestea fac parte din ea . Si pana la urma urmei e frumos si sa plangi si mai frumos e cand ai plans o noapte intreaga dupa el si a doua zi v-ati impacat si erai cea mai fericita. Si cei daca v-ati despartit? Nici un lucru nu se intampla fara folos , daca asa a fost sa fie, inseamna ca s-a intamplat cu un scop , poate atunci era momentu' , poate mai tarziu ati fi ajuns undeva mult mai rau . Tot ce trebuie sa faci este sa nu regreti nimic, sa te gandesti cu bucurie la clipele frumoase si sa nu-ti pierzi speranta. Nicaieri nu-i sfarsitu' ( numai la moarte ) .

Un comentariu:

  1. asta ii asa cu aluzie spre mn?;))

    ehhh...da, ii multumesc pentru toate clipele fericite...cat timp am stat cu el nu am stiu ce ii aia tristete,eram mereu un zambet.

    ii un porc/bou/nenorocit/fraier ca sambata imi zicea "te iubesc, nu te-as lasa pt nimik niciodata" iar duminica fara nici o explicatie,nimic,"te iubesc dar nu putem fi impreuna".
    da,desi nu am fost mult timp impreuna,am fost indragostita pana peste cap.am fost fericita.
    acum , cu fiecare zi ce trece e e tot mai departe de sufletul meu

    RăspundețiȘtergere